Vänligen välj företag eller privat

Företag _______

Privatperson _______

Företag

Privat

Älska betong

Sponsring

SPONSRING

Vi sponsrar med hjärtat. Sponsring är ett sätt för oss att engagera oss i frågor som vi tycker är viktiga, lokala som globala. Brogårdsand tror på ett ansvarsfullt företagande och vill stötta organisationer och verksamheter som arbetar för en bättre värld.

I vårt närområde har vi en tradition av att sponsra klubbar, föreningar och organisationer inom bland annat idrott, kultur och samhälle. Vi satsar på aktiviteter som vi tror på och gärna på aktiviteter där våra medarbetare är engagerade. Sponsring är en del av vår totala kommunikation och återspeglar våra värderingar och vårt varumärke.

Habo Wolley startades 1987 och är en av Sveriges mest framgångsrika volleybollklubbar. Klubben har tagit ett flertal SM-guld på ungdomssidan i både volleyboll och beachvolley och även SM-guld för seniorer i beachvolley. Klubbens beachvolleyanläggning i Habo har hela 8 beachvolleyplaner. Säsongen 2020-2021 var antalet aktiva medlemmar inklusive ledare ca 500 st. Brogårdsand sponsrar klubben genom samarbetsavtal. Läs mer på Habo Wollyes hemsida.

Brogårdsand sponsrar Habo Frisbee med spelmaterial. Habo Frisbee erbjuder discgolf som är en individuell sport med målet att kasta frisbee/discar i korgar av metall. Sporten är lättillgänglig och erbjuder socialt umgänge för alla. Sporten har expanderat mycket de senaste åren. Läs mer på Habo Frisbees hemsida.

Brogårdsand har sponsrat Habo Rotarys årliga golfdag ”För en poliofri värld”. Målet med arrangemanget var att samla in pengar till kampen mot polio. Genom denna sponsring så ökar Rotarys möjligheter att utrota polio i världen. Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer som arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i välden. Läs mer på Rotarys hemsida.

Som en del i Finja har vi ett samarbete med Hand in Hand. Organisationen jobbar för att utrota fattigdom genom att utbilda kvinnor så att de kan starta företag, skapa nya jobb eller vidareutveckla redan befintliga verksamheter. Genom att vara givare till Hand in Hand önskar vi på Brogårdsand att bidra till en hållbar miljö och en hållbar samhällsutveckling. Läs mer om projektet här.